volendam-icoon-informatie

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Via de A7 (Hoorn – Zaandam):

Neem de afslag Purmerend-Noord en draai de N244 op richting Volendam en Edam. Aan het einde van de N244 draai je rechts de N247 op om ten slotte bij rotonde t.o. Van der Valk Hotel Volendam linksaf te gaan. Volg deze weg tot het einde om Volendam in te rijden. Bij binnenkomst Volendam rotonde rechtsaf (eigenlijk rechtdoor) met de weg mee richting centrum (Julianaweg), vervolgens rij je rechtdoor het stadion tegemoet.

Via Ring A10:

Neem bij Amsterdam Noord de afslag S116 richting Volendam/Edam. Je rijdt nu op de N247 en deze weg blijf je volgen tot aan de rechterhand Van der Valk Hotel Volendam opdoet. Bij de rotonde sla je linksaf en volg je de weg tot je Volendam binnenrijdt. Bij binnenkomst Volendam Rotonde rechtsaf (eigenlijk rechtdoor) met de weg mee richting centrum (Julianaweg), vervolgens rij je rechtdoor het stadion tegemoet.

luchtfoto stadion fc volendam (1)

Parkeren

Op wedstrijddagen adviseren wij te parkeren op het terrein van Roompot Marinapark. Deze tref je schuin tegenover het Kras Stadion. Volg bij binnenkomst in Volendam de borden ‘Roompot Marinpark’ en sla tegenover het BP Tankstation rechtsaf om het parkeerterrein te bereiken.